Januar 22, 2022

Dve zmagi NTK Tempa

V soboto, 22. januarja 2022 so igralci Tempa odigrali dve tekmi nadaljevanja tekmovanja v 2. državni namiznoteniški ligi. Ekipa Tempa iz Velenje se je najprej pomerila z ekipo NTK Mengeš II. in jo premagala z rezultatom 5:3. Tri zmage je dosegel Tadej Vodušek, dve pa Miha Kljajič. Na drugi tekmi so se igralci Tempa pomerili še z ekipo NTK Savinja II in jih premagali z rezultatom 5:2. Na tej tekmi je dosegel tri zmage Miha Kljajič, Tadej Vodušek pa dve zmagi. S štirimi osvojenimi točkami so Velenjčani z 20 točkami na prvem mestu na prvenstveni razpredelnici druge namiznoteniške lige.

NTZS

Februar 05, 2022

Zmaga igralcev Tempa

V soboto, 5. februarja 2022 so igralci NTK Tempa iz Velenja gostovali pri ekipi Ptuja. Za namiznoteniški mizami so bili boljši Velenjčani, saj so zmagali z rezultatom 5:3. Po dve zmagi sta dosegla Patrik Videc in Tadej Vodušek, eno pa je prispeval Miha Kljajič. Na lestvici so igralci NTK Tempa po dvanajstem krogu na prvem mestu z 22 osvojenimi točkami.

NTZS

Februar 12, 2022

Dve gostujoči zmagi Tempa

V soboto, 12. februarja 2022 so igralci Tempa odigrali dve tekmi trinajstega in štirinajstega kroga tekmovanja v 2. državni namiznoteniški ligi. Ekipa Tempa iz Velenje se je na gostovanju v Murski Soboti pomerila z ekipo NTK Sobota in v Puconcih pa z ekipo NTK Kema II. Na obeh tekmah so dosegli zmago gostje iz Velenja. Na prvi tekmi v Murski Soboti, kjer je Tempo zmagal z rezultatom 5:2, je tri zmage dosegel Miha Kljajič, Tadej Vodušek in Patrik Videc pa po eno. Na drugi tekmi, kjer se je odločalo o vodstvu na prvenstveni razpredelnici, pa so igralci iz Velenja zmagali kar s 5:1. Na tej tekmi sta po dvakrat zmagala Patrik Videc in Miha Kljajič, enkrat pa Tadej Vodušek. S temi štirimi osvojenimi točkami so Velenjčani s 26 točkami na prvem mestu na prvenstveni razpredelnici druge namiznoteniške lige.

NTZS

Marec 12, 2022

Zmaga igralcev Tempa

V soboto, 12. marca 2022 so igralci NTK Tempa iz Velenja nastopili na domačem parketu telovadnice osnovne šole Gustava Šiliha. Pomerili so se z igralci Melamina iz Kočevja in igralci Ilirije iz Ljubljane. Srečanje proti Melaminu so dobili z rezultatom 5:0 (dve zmagi sta dosegla Tadej Vodušek in Patrik Videc, eno pa Miha Kljajič). Tekmo proti Iliriji pa so dobili igralci Tempa z rezultatom 5:1 (po dve zmagi sta dosegla Tadej Vodušek in Miha Kljajič, eno pa Patrik Videc). Na lestvici so igralci NTK Tempa po šestnajstem krogu na prvem mestu s 30 osvojenimi točkami. S tema zmagama so si igralci Tempa zagotovili prvo mesto v drugi slovenski namiznoteniški ligi. Zelo uspešno pa je nastopil Anej Guštin v kategoriji mlajši kadeti v nedeljo, 13. marca na tekmovanju v Lučah. Dobro se je boril in na koncu tekmovanja v tolažilni skupini osvojil drugo mesto. Prav tako uspešni pa so bili tudi veterani NTK Tempa iz Velenja, saj so nastopali na petem rekreativnem turnirju v Ravnah na Koroškem. Jure Pejovnik je tako v kategoriji do 39 let osvojil prvo mesto. Fredi Vodušek je že petič zapored zmagal v kategoriji od 65 do 69. Grobeljšek Klavdija je bila v kategoriji do 50 let tretja, prav tako tretja pa je bila v kategoriji nad 50 let Majerič Petra. Tretje sta bili v kategoriji dvojic Grobeljšek – Majerič, tretje mesto pa sta zasedla tudi Knez – Janez Pejovnik in Vodušek – Škerlak.

NTZS

April 09, 2022

Tempo državni prvaki druge namiznoteniške lige

Velenjski igralci namiznega tenisa so v soboto 9. aprila 2022 postali državni prvaki druge namiznoteniške lige. Po srečanjih z ekipo Arrigonija iz Izole in ekipo Rakeka so z 32 točkami osvojili prvenstvo v tej ligi. Najprej so izgubili z ekipo Arrigonija s 5:3 (dve točki je dosegel Patrik Videc, eno pa Miha Kljajič), ekipo iz Rakeka pa premagali z rezultatom 5:2 (tri zmage je dosegel Miha Kljajič, dve pa Patrik Videc). Ekipa je nastopila v mlajši postavi saj sta poleg Miha Kljajiča in Patrika Videca tokrat nastopila mlajša igralca Xiaoou Ye in Anej Guštin.

NTZS