2022

1. LIGA

EKIPA TEMPA SEZONA 2022-23

Koledar tekmovanj v letu 2022/23 najdete tukaj.

Velenjski igralci namiznega tenisa Tempa so v soboto, 15. oktobra 2022 igrali na domačem parketu v 2. krogu 1. namiznoteniške lige proti ekipi Vesne iz Ljubljane. Igralci Tempa v sestavi Andrej Godec, Tadej Vodušek, Patrik Videc in Miha Kljajič so bili na koncu uspešnejši od Vesne in zmagali z rezultatom 4:3. Najprej je nastopil Tadej Vodušek in bil z rezultatom 3:1 boljši od Taja Lavriča. Bojan Pavič je bil nato boljši od Andreja Godca z rezultatom 3:1. Miha Kljajič je bil nato boljši od Žana Koreleca z rezultatom 3:2. V igri parov sta bila Vodušek/Kljajič boljša od Paviča/Koreleca z rezultatom 3:0. Nato sta nastopila Patrik Videc s Tajem Lavričem, kjer je slavil Lavrič z izidom 3:1 ter Miha Kljajič z Bojanom Pavičem, kjer je slavil Pavič z rezultatom 3:2. Na koncu sta nastopila še Tadej Vodušek proti Žanu Korelecu, kjer je bil s 3:1 boljši domači igralec Vodušek in s tem zagotovil Velenjčanom pri točki na razpredelnici prve namiznoteniške lige.

V soboto, 29. oktobra 2022 se je v 4. krogu tekmovanja v 1. zvezni namiznoteniški ligi ekipa Tempa pomerila z ekipo Kajuh – Slovana iz Ljubljane in zmagala z rezultatom 4:3. Najprej je nastopil Tadej Vodušek proti Mihaelu Kocjančiču in ga premagal z rezultatom 3:2, nato je nastopil Miha Kljajič proti Andražu Novaku in izgubil z rezultatom 1:3, na koncu prvega kroga je Patrik Videc premagal nasprotnika Oleksandra Palchikovskiya z rezultatom 3:1. V igri dvojic sta Vodušek skupaj s Kljajičem premagala dvojico Novak-Kocjančič z rezultatom 3:2. V drugem krogu je Tadej Vodušek izgubil proti Andražu Novaku s 3:0, Patrik Videc pa je bil slabši od Mihaela Kocjančiča s 3:2. Odločala je tretja posamična igra v kateri je Miha Kljajič bil na koncu boljši od Bora Brodnjaka s 3:0. Na koncu je slavila ekipa Tempa z rezultatom 4:3. Ekipa Tempa je tako s 4 točkami na šestem mestu prvenstvene razpredelnice.

Na fotografiji igralci Tempa (od leve): Andrej Godec, Tadej Vodušek, Patrik Videc in Miha Kljajič

2022

2. LIGA

EKIPA TEMPA SEZONA 2021-22

V soboto, 11. decembra sta bila v velenjski osnovni šoli Gustav Šilih odigrana še zadnja dva kroga namiznoteniške druge lige. Igralci NTK Tempa so se pomerili z ekipo NTK Arigonija iz Izole in ekipo iz Rakeka. Igralci Tempa so bili boljši od Arigonija s 5:4 (dve zmagi sta dosegla Tadej Vodušek in Miha Kljajič, eno pa Patrik Videc), ekipo PPK Rakek pa so premagali z rezultatom 5:2 (tri zmage je dosegel Miha Kljajič, dve zmagi je dosegel Tadej Vodušek, eno pa Patrik Videc). Po končanem jesenskem delu prvenstva v 2. namiznoteniški ligi je NTK Tempo Velenje z enim samim porazom na lestvici prvi s 16 točkami. Tekmovanje so nadaljevali tudi rekreativci na tekmovanju za jakostno lestvico. Tokrat so se pomerili v Velikih Laščah. Na tekmovanju je nastopil tudi Alfred Vodušek, ki je igral v kategoriji od 65 do 69 let in še enkrat več dokazal, da nima prave konkurence, saj je prepričljivo premagal vse nasprotnike in osvojil prvo mesto.

od leve Patrik Videc, Tadej Vodušek, Miha Kljajič in Ivan Zera

2. LIGA

TEKMOVANJA SEZONA 2021/2022

V sezoni 2021/22 se je ekipa NTK Tempo Velenje z zmagovitm nizom zmag približala uvrstitvi v 1 namiznoteniško ligo. V 10-em (zadnjem) krogu spomladanskega dela je okrnjena ekipa zabeližila poraz, v Izoli in zmago v Rakeku ter s tem potrdila prvo mesto v 2 Namiznoteniški ligi in se tako uvrstila v prvo ligo. Več si preberite v prispevkih tukaj.

od leve Patrik Videc, Tadej Vodušek, Miha Kljajič in Ivan Zera

Junij 03, 2019

Tekmovanja mlajših

TOP SPIN MLADINCI IN MLADINKE 2019