3. odprti turnir severno-vzhodne regije (S-V) za m

Objavljeno: 10.12.2011

V nedeljo 4. decembra je namiznoteniški klub Tempo Velenje v Rdeči dvorani, organiziral že 3. odprti turnir severo-vzodne regije za mlade. Udeležilo se ga je 56 mladih namiznotenisačev iz severo-vzhone regije, ki so nastopili  v štirih skupinah. Zmagovalec prve skupie je bil Cvetko Tilen iz Mute, v drugi je bil najboljši Malovič Sašo iz Ptuja, v tretji je zmago dosegel domačin Marcel Hribernik, prav tako tudi v zadnji ko je slavil Žan Luka Šumečki. Nastopili so tudi ostali mladi igralci iz Tempa, ki so prav tako dosegli lepe uspehe. Oskar Rosc je v tretji skupini izgubil prav v finalu proti klubskemu kolegu Marcelu Hriberniku in dosegel drugo mesto. V isti skupini je bil Aleksander Zera peti.

V drugi skupini, kjer je bilo največ domačih igralcev, je Martin Golob sadel 3. mesto, Dalibor Hranjec 8. mesto, Margon Uroš in Jevšnik Jan sta se za končno uvertitev pomerila med seboj, Jan je bil boljši in dosegel 11.mesto, Uroš pa je na koncu osvojil 12. mesto. V prvi skupini sta nastopila brata Avberšek, Jure je dosegel 5. mesto, Marko pa 13. mesto.

'' Dosegli smo dve zmagi, drugo in tretje mesto, nasplošno smo dosegli lep spkupinski klubski uspeh. Kar še enkrat več kaže na dobro delo z mladimi, na dober športni duh v klubu in v takem ritmu bomo tudi nadaljevali,'' je po končanem turnirju povedal trener Žiga Jazbec.